• altijd de beste deals
  • snelle levering
  • bezorging België & Nederland!
Top actie!

39% korting

DEZE WEBSITE IS TE KOOP VOOR €2750,00
  • DEZE WEBSITE IS TE KOOP

DEZE WEBSITE IS TE KOOP VOOR €2750,00

0031622359078

Deze deal loopt nog:
0:00:00

DEZE WEBSITE IS TE KOOP

Beschikbaar 1
Verkocht 0
0%
Voorheen € 4500,00

bespaar nu 39% en betaal

€ 2750,00

Meer informatie

Ter overname aangeboden wegens 100% aandacht aan onze core business projecten op het gebied van vakantiehuizen, een EMD premium domeinnaam (website) op het gebied van aanbiedingen. Het betreft de domeinnaam dagaanbieding.be. Deze domeinnaam is echt een pareltje van een domeinnaam met een zeer hoge en brede maandelijkse zoekvolume, m.a.w. op het zoekwoord dagaanbieding wordt maandelijks zeer veel op gezocht.

Deze domeinnaam (website) kan voor vele doeleinden worden gebruikt zoals een affiliate website, dropship website, enz. en is o.a. zeer interessant voor een handelsonderneming. 

Deze TOP domeinnaam en website www.dagaanbieding.be wordt verkocht voor een vaste en zeer aantrekkelijke prijs van €2750,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via tel: 0031622359078.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 5 werkdagen in huis!

In het kort

  • DEZE WEBSITE IS TE KOOP
Levertijd 1-2 werkdagen

Altijd de beste deals!

Dagaanbieding.be is een webshop met de beste dagaanbiedingen. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende artikelen, met kortingen die oplopen tot 70%! Vanwege ons grote inkoopvoordeel kunt u uw artikelen extra voordelig bestellen. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor huis- en tuinproducten, maar ook kunt u onder andere computers, elektronica, parfums, cosmetica en modeaccessoires goedkoop kopen. Daarmee bieden wij een zeer verrassend assortiment en bent u verzekerd van de beste prijzen.

Onze voordelen

Indien u kiest voor Dagaanbieding.be kunt u niet alleen profiteren van scherpe tarieven. U kunt u ook nog eens genieten van een snelle levering en bovendien heeft u keuze uit meerdere betaalmethodes. Uw bestelling(en) rekent u af via een beveiligde verbinding. U kunt daarmee veilig shoppen via onze webshop. Heeft u nog vragen over onze website of wilt u graag nog meer weten over onze voordelen? Neem contact met ons op en we helpen u uiteraard graag verder.

DEZE WEBSITE IS TE KOOP VOOR €2750,00

0031622359078

DEZE WEBSITE IS TE KOOP

meer informatie